LH Sport - nyitólapra

Felhasználói fiókom

Megrendeléseim nyomonkövetése
Nyomon követheti jelenleg folyamatban lévő megrendeléseit és áttekintést kaphat eddigi vásárlásairól online üzletünkben.
Belépési adataim megváltoztatása
Itt tudja megváltoztatni felhasználói fiókjának belépési adatait. (Nevét, jelszavát, e-mail címét)
E-mail értesítők (Nincs belépéshez kötve)
E-mail értesítések beállítása. Itt állíthatja be, milyen újdonságokról kér értesítést.
Számlázási és szállítási címek módosítása
Itt módosíthatja számlázási és szállítási címeit, a későbbi vásárlásainak bonyolításához, így nem kell minden vásárlásakor újra kitöltenie az ezzel kapcsolatos űrlapokat.
Kosaram
Könnyedén betehet termékeket a kosarába, vagy ha meggondolta magát, törölheti azokat. Amennyiben regisztrálta magát online üzletünkben, a kosara tartalma nem vész el, ha kilép a honlapról. Legközelebbi belépésénél ismét ott találja őket, így nem kell ismét kikeresnie a már egyszer meglelt termékeket a cikklistákból.
Tervezőkosaram
Tervezőkosarába beteheti azokat a termékeket, melyeket egyenlőre még nem vesz meg, de egy későbbi időpontban szeretné megvásárolni. A tervező tartalma nem veszik el, ha kilép a honlapról. Onnan csak akkor törlődnek a termékek, ha Ön törli őket.

 

Üzletünk: 1114 Bp., Ulászló utca 40.  Nyitvatartási idő: Hétfő - Csütörtök 10.00 - 18.00; Péntek 10.00 - 17.00 -   Tel.: 1/212-6560  E-mail: info--.at.--lhsport.hu 

Üzletünkben bankkártyát elfogadunk

Híreink RSS formátumban